test

O Vivaldi Forumima

O Vivaldi Forumima

KONTAKT

Letnji Vivaldi Forum

SEE Opportunity in Creative Ideas

Leto na Mokroj Gori obeležiće najkreativniji poslovni događaj godine. Govornici koji dolaze iz sveta marketinga, komunikacija, umetnosti, biznisa i preduzetništva svojim ličnim uvidima i iskustvima odgovoriće na pitanja u okviru teme “SEE Opportunity in Creative Ideas.

Očekujte neskavidašnju interaktivnost i priliku da pokažete svoje kreativnost a i steknete inspiraciju za nove poduhvate i avanture – lične i poslovne.

letnji

14 – 16.06.2023.

Govornici na Letnjem Vivaldi Forumu

Tema ovogodišnjeg Letnjeg Vivaldi foruma okupiće autoritete iz sveta biznisa, marketing zajednice, umetnosti i sporta koji će svojim ličnim primerima pokazati da je svaka kreativna ideja put ka genijalnom rešenju date prilike.

Govornici

1. prolecni

Prolećni Vivaldi Forum

Prolećni Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in business i 20 vodećih poslovnih ljudi regiona podeliće svoja lična isksutva i uvide.

Ograničenjem broja učesnika obezbeđujemo nesvakidašnje iskustvo za svakog učesnika i interakciju svojstvenu samo Vivaldi Forumima – kombinaciju nesvakidašnjih predavanja, interaktivnih radionica i aktivnosti, hedonističkih iskustava, druženja i prisustva nama omiljenih biznisa.

22 – 24.03.2023

2. letnji

Letnji Vivaldi Forum

Letnji Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in ideas i pružiće učesnicima priliku da slušaju i uče iz priča najkreativnijih pojedinaca i biznisa regiona.

Pored inspirativnih priča ideja koje pokreću, na Letnjem Vivaldi Forumu bićete deo interaktivnih aktivnosti koje podstiču da idete napred.

14 – 16.06.2023

3. jesenji

Jesenji Vivaldi Forum

Jesenji Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in people, na njemu govorićemo o najboljim primerima timova i pojedinaca koji pomeraju mogućnosti.

Pored najvećih imena biznisa, pripremite se za aktivnosti do sada neviđene na našim prostorima poput vivaldi shark tank-a i mnogih drugih iznenađenja.

20 – 22.09.2023

4. zimski

Zimski Vivaldi Forum

Zimski Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in capital i predstavnici startapova, banaka, investicionih fondova i srodnih delatnosti podeliće znanja koja menjaju perspektivu o novcu i kapitalu.

Pored najvećih imena biznisa, pripremite se za aktivnosti do sada neviđene na našim prostorima poput vivaldi shark tank-a i mnogih drugih iznenađenja.

06 – 08.12.2023

Govornici

Preuzmi agendu Letnjeg Vivaldi foruma 2023.

“Svaki problem dolazi sa jednakom ili većom šansom.”


• Napoleon Hill

Vivaldi Experience

Spoznajte svet biznisa na interesantan i interaktivan način. Radionice edukativnog sadržaja pružiće vam nova saznanja iz različitih poslovnih sfera

Kako je muzika glavni pokretač i najveći izvor inspiracije kod ljudi, sigurni smo da će vas muzički program u kombinaciji sa ambijentom Mokre Gore inspirisati na nove pobede i poznanstva. 

Prirodne lepote Mokre Gore nude pregršt sadržaja za istraživanje, a Vivaldi Forumi pobrinuće se da vam svako godišnje doba na Mokroj Gori donese nove uspomene i avanture koje ćete pamtiti.

Kada čujete reč hedonizam i zatvorite oči, šta ste zamislili? Možemo li da pogodimo?  Pogled na prelepu prirodu oko vas, Vivaldi Forum u toku i Vaše omiljeno piće u ruci dok sklapate nova poslovna prijateljstva i kontakte. Razvijajte svoju poslovnu karijeru u prijatnom ambijentu, okruženi ambicioznim i inteligentnim ljudima.

Vivaldi Experience

EDUTAINMENT:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

MUSIC:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

ADVENTURE:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

HEDONISM:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

Zauzmi mesto

Koselektori letnjeg foruma

Koselektori prolećnog foruma

Pogled na 2022

Vaša kompanija i Vivaldi.

Ponosimo se jedinstvenim događajima koji smo kreirali i koji su dodirnuli duše više hiljada sjajnih ljudi. Iz godine u godinu pomeramo granice – uz vašu pomoć možemo da budemo bolji, a vama da pružimo platformu koja je mnogo više od klasičnog sponzorstva.

Javite nam se na vivaldi@msm.edu.rs a mi ćemo vam predstaviti ideje i modele kako da Vivaldi bude bina na kojoj će vaš biznis zagolicati maštu regionalne poslovne zajednice.

Vaše mesto na Vivaldiju

Svaki Vivaldi Forum ograničen je na 150 uživo učesnika.

0/150
*Popunjenih mesta

Karte za UŽIVO prisustvo

• Prisustvo svim delovima Vivaldi foruma


• Pomoć pri rezervaciji smeštaja


• Umrežavanje sa učesnicima i govornicima


• Prijava na sva Vivaldi Experience dešavanja


• Jedinstveni poklon paket

*Cena 40.000+PDV

Karte za ONLINE praćenje

• Praćenje celokupnog programa


• 4K rezolucija stream


• Postavljanje pitanja govornicima u toku programa


• Mogućnost ponovnog gledanja narednih 7 dana nakon završetka foruma dana nakon…

*Cena 40.000+PDV

*Cena 12.000+PDV

Smeštaj možete da rezervišete u hotelu Mećavnik uz odabir odgovarajuće dostupne sobe ili apartmana kontakt: info@mecavnik.rs ili na broj 0648830213. Smeštaj možete potražiti i u bilo kom drugom smeštajnom objektu širom Mokre Gore putem sajta Booking.com. Dodatne informacije možete dobiti od katarina.bratic@msm.edu.rs.

Vivaldi Partneri 2023.

Medijski partneri

Agencijski partneri

Shopping Basket

D

Dalibor Šumiga

Važno je kako vidite prilike u životu

Dalibor Šumiga je specijalist za neuromarketing i potrošačku psihologiju te osnivač i direktor biznis dizajn agencije Promosapiens. Dalibor je i redoviti predavač na regionalnim i međunarodnim konferencijama: Shopper Brain (Nizozemska), Dubai Lynx (UAE), Euroshop (Njemačka), Family Thinking Conference (BIH), MEKST (Srbija), HOW festival (Hrvatska), Influencer Marketing Summit (Srbija), Leap Summit (Hrvatska) i mnogim drugima. Njegova predavanja s praktičnim primjerima iz bihevioralnog marketinga redovito su među najbolje ocijenjenima od strane publike. Dalibor je i čest gost mnogih podcasta u regiji, a epizode u kojima gostuje redovito su među najslušanijima na društvenim mrežama.

M

Marko Carević

Važno je kako vidite prilike u životu

Završio master studije na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu u oblasti telekomunikacija. Marko ima dugogodišnje iskustvo u razvoju proizvoda, kao i bankarskom i finansijskom sektoru. U svojoj karijeri nalazio se na različitim pozicijama u oblasti marketinga, odnosa sa potrošačima i razvoja proizvoda. Za sebe kaže da je pasionirani timski igrač, lider kome je razvoj tima jedan od najvažnijih KPI, fokusiran, analitičan i motivisan kompleksnim izazovima koje treba prevazići. Marko postaje deo Deltinog sistema 2022. godine kao VD direktor Ananasa. U avgustu iste godine preuzima poziciju generalnog direktora.

A

Anđelko Trpković

Važno je kako vidite prilike u životu

Početkom dvehiljaditih započeo svoju karijeru u oblasti komunikacije. Radio je na poziciji Client Service Director-a u agenciji Srebrn Tuš, zatim Driektora Marketinga u Vojvođanskoj Banci, da bi od 2004. godine bio imenovan za genralnog direktora Beogradskog sajma. Sadašnjoj agenciji se prikljucuje 2010. godine na poziciji CEO-a. Od marta 2017. obavlja duznost CEO PUBLICIS ONE za Adriatic region. U okviru sistema Publicis One koordinira rad agencija Leo Burnett, Publicis, Saatch&Saatchi, Zenit, Starcom, FMX.

D

Dragana OgnjEnović

Važno je kako vidite prilike u životu

Dragana Ognjenović jedna od uspešnijih poslovnih žena, vlasnica linija D.O., Softver Beograd i D.O. Home. Po zanimanju je modna dizajnerka. Na srpski jezik, Koko Šanel prevodi se kao Dragana Ognjenović. Jer, ono što je autorka mini suknje u svetskim okvirima, to je u našim prilikama kreatorka čiji su inicijali D. O. pre 30 godina uneli svežinu na domaću modnu scenu, kojom od tada suvereno vlada.

N

Nikola Pejaković

Važno je kako vidite prilike u životu

Nikola Pejaković je srpski je glumac, reditelj, scenarista i muzičar. Dobitnik je nagrada: za najbolju režiju na 7. međunarodnom festivalu komedije „Mostarska liska“ za režiju predstave „Narodni poslanik“, najbolju režiju na 54. „Sterijskom festivalu pozorišta u organizaciji“, „Sterijinom planu pozorišta u organizaciji“ scene u Republici Srpskoj i režiji predstave „Narodni poslanik“. Dodeljen mu je Orden časti sa zlatnim zracima Republike Srpske.

T

Tatjana Kljun

Važno je kako vidite prilike u životu

Tatjana Kljun, trener, konsultant, Geštalt kouč i psihoterapeut u superviziji, svoje tridesetogodišnje iskustvo rada na polju svih oblika kriznog komuniciranja, rada pod stresom i timske saradnje, stekla je u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prevashodno radeći na pitanjima terorizma i organizovanog kriminala. Jedan je od osnivača Pregovaračkog tima MUP-a Srbije i bila dugogodišnji koordinator PTM kao i vođa Grupe za pregovore u SAJ.

M

Miloš Aleksić

Važno je kako vidite prilike u životu

Miloš je svoju marketinšku karijeru počeo 2008. u Londonu, radeći u digitalnoj produkciji. U Srbiji, radio je u kreativnim, adtech i medijskim agencijama, u ulogama akaunt menadžmenta i strateškog planiranja komunikacija sa fokusom na digitalne kanale za neke od najeminentnijih brendova u zemlji. Aktivno se bavi edukacijom na polju marketinga i komunikacije, kroz autorski rad u strukovnim medijima i saradnju sa edukativnim ustanovama. Na poziciji Head of Market Impact u KupujemProdajem Miloš je odgovoran za dalji rast najveće digitalne platforme u regionu, koja broji preko 2,8 miliona registrovanih korisnika.

I

Ivan Zeljković

Važno je kako vidite prilike u životu

Ivan Zeljković je srpski TV voditelj, novinar, producent i glasovni glumac. Široj javnosti u Srbiji najpoznatiji je kao voditelj srpskog izdanja TV kviza Hoćeš li da postaneš milioner? Osnivač je i generalni direktor komapnije Evans Media Group za video produkciju sa sedištem u Dubaiju sa klijentima širom Evrope, Bliskog istoka i južne Azije, uključujući dugoročne angažmane kao medijski partner Microsofta i Dubai World Trade Centre. 

M

Manja Babović

Važno je kako vidite prilike u životu

Manja je studije završila u Londonu na Univerzitetu Ridžent za Global Financial Management. Tokom studija bavila se manekenstvom i nastupala na modnim revijama u Parizu, Milanu i Njujorku. Nakon završenih studija, dolazi u „Fashion Company”, gde radi kao asistent brend menadžera, a 2017. godine postaje i brend menadžer za „Steve Madden”. Od prošle godine je Brand Development Director u ovoj kompaniji i radi na razvoju i strategiji brenda, poput „Havaianas”, i kompanije „PVH group”.

P

Pavle Branković – Paqito

Važno je kako vidite prilike u životu

Pavle Branković Paqito je preduzetnik i hedonista. Vlasnik je lanca picerija Pizzagram i autor je kanala @paqito__  na društvenim mrežama na kojima prezentuje dobru klopu. Školovao se u Pragu, dodatno se edukovao u Italiji i Španiji i sa svim tim iskustvima pokrenuo je Pizzagram lanac picerija gde svojim kupcima nudi pice sa najkvalitetnijim sastojcima uz mogućnost da svaku kupite tačno u gramaži koju želite, kako biste mogli da uživate u mnogo ukusa od jednom.

U

Uroš Petrović

Važno je kako vidite prilike u životu

Uroš Petrović je autor dečjih i knjiga za mlade koje pomera granice u savremenoj srpskoj književnosti. Njegove zbirke priča, slagalica, detektivskih romana i fantastičnih priča su originalna dela koja angažuju maštu i smisao za humor. Uroš Petrović objavljuje članke i fotografije u mnogim domaćim i stranim časopisima. Takođe je dobio najprestižnije nagrade za fotografiju. On je osnivač “Mensa World Photo Cup”, globalnog foto-konkursa. Poznat je i kao jedan od najuspešnijih ljudi u rešavanju IQ X testa u svetu.

M

Miloš Skokić

Važno je kako vidite prilike u životu

Kao suosnivač i direktor projekata u agenciji Žiška, Miloš je verovatno najbolji strimer među marketarima, ali i najgori gejmer među strimerima. U retkim trenucima kada ne pokušava da skonta TikTok algoritam, verovatno razmišlja o tome kako treba da izgleda kreativni proces, i zašto rad u advertajzingu ne inspiriše veći broj ljudi.

G

Goran Jankuloski

Važno je kako vidite prilike u životu

Analitički kreativac i kreativan analitičar. Pristojan debater, ragbi 13 trener i dreser jednog tvrdoglavog psa. Bivši: plesač, osnivač Lame Joke Appreciation Society i autor na Vukajliji. Sada: podkast autor, vlasnik kreativne agencije i otac u ruki sezoni.

V

Veljko Lalić

Važno je kako vidite prilike u životu

Lalić je glavni urednik i vlasnik časopisa „Nedeljnika“, jednog od najprodavanijih i najuticajnijih nedeljnih listova na Balkanu, koji je prema izveštaju Komisije za zaštitu konkurencije u Srbiji drži 30-40 posto svih političkih i ekonomskih časopisa u zemlji. Izdavač je „Njujork tajmsa” na srpskom jeziku, prvog mesečnog časopisa „Njujork tajmsa” u istoriji, „Mond diplomatike”, kao i drugih publikacija i knjiga. Lalić je jedan od najnagrađivanijih srpskih novinara, kao i autor nekoliko istorijskih knjiga, među kojima je i bestseler o knezu Pavlu i 27. marta.

N

Nikola Vuković

Važno je kako vidite prilike u životu

Po zanimanju kreativac, dijagnoza – preduzetnik, a za dušu i ljubav prema sebi i drugima predsednik Udruženja mladih privrednika Srbije. Nikola Vuković je neobjavljeni pesnik, amaterski glumac, turistički vodič koji nije obnovio licencu, bivši odbojkaš, kolega, prijatelj, suprug i otac. Radni dan provodi u cipelama Managing Partnera kompanije Evoke Group u okviru koje deluju marketing agencija Evoke, kreativni studio Steve Noho, inkubator Enkubator i web 3 agencija Tok3n. Slobodno vreme provodi u druženju sa porodicom i prijateljima, kao i u čitanju, praćenju Premier lige, prilika za investiranje, podcast scene i generalno sveta oko nas.

 

V

Vojislav Žanetić

Važno je kako vidite prilike u životu

Satiričar, kolumnista, scenarista i pisac. Diplomirani komunikolog. Konsultant za tržišnu komunikaciju i jedan od prvih profesionalnih kopirajtera u Srbiji. Autor je brojnih komunikacijskih kampanj, konsultant i brand coach sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju medijskih sadržaja za domaće i inostrane kompanije. Predavač je na Fakultetu za medije i komunikacije od 2011. Godine.

Z

Zlatana Pavlović

Važno je kako vidite prilike u životu

Zlatana je na poziciji direktorke Lovefesta od 2014. godine. Poslednju deceniju rada posvetila je unapređivanju i razvijanju festivala od muzičkog događaja manjeg formata do jednog od najpoznatijih festivala u regionu. Na čelu je marketinške agencije Love&Brands, koja sa domaćim i internacionalnim klijentima, posluje u Beogradu punih devet godina. Ima 10 godina iskustva u vođenju poslovanja u okviru marketinških agencija i isto toliko u Event Management industriji. Ekspert je u oblasti produkcije muzičkih događaja, a iza sebe ima saradnju sa klijentima i partnerima iz različitih industrija i oblasti.

S

Stefan Gajić

Važno je kako vidite prilike u životu

Stefan Gajić je najmlađi art i kreativni direktor na marketinškoj sceni bivše Jugoslavije. Bio je stipendista pre-college programa prestižne Njujorške škole za vizuelne umetnosti (School of Visual Arts, New York) i završio je Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Do sada je radio sa nekim od najvećih kompanija i brendova. Nakon Slavimira Stojanovića, Stefan je drugi umetnik iz Srbije čije je grafičko rešenje na temu tolerancije uvršteno na jednoj od trenutno najvećih i najuticajnijih izložbi na svetu pod nazivom “Tolerance”. Njegova rešenja su se našla i na Times Square -u u New York-u.

M&S

Mirko i Stefan Lazar Lazarević

Važno je kako vidite prilike u životu

Stefan Lazar i Mirko Lazarević, dva rođena brata, napravila su pre malo manje od 10 godina jedinstven burger, koji je spoj čikaške kulture i srpskih sastojaka. Rođeni su i odrasli u Čikagu, ali su u Srbiji odlučili da pokrenu biznis 2013. kada su uvideli da nema kvalitetnih burgera na našem tržištu. Njih dvojica su pratila svoju intuiciju ili kako kažu ,,gut feeling“, ono što su osećali u stomaku, kao kada pomislite na dobar burger.

S

Slobodan Marković

Važno je kako vidite prilike u životu

Slobodan Marković radi kao savetnik za digitalne tehnologije u Programu Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji. Već duže od 20 godina aktivno učestvuje u zastupanju i formulisanju IKT politika u Srbiji. U periodu od 2008. do 2012. bio je specijalni savetnik ministarke u Ministarstvu telekomunikacija i informacionog društva, gde je učestvovao u donošenju niza propisa iz oblasti telekomunikacija, e-uprave i e-poslovanja. Godine 2010. uručena mu je nagrada “e-Trgovina AWARD“ za decenijski doprinos ranom razvoju e-poslovanja u Srbiji.

T

Tanja Vasojević

Važno je kako vidite prilike u životu

Nakon 10 godina rada u velikim domaćim i multinacionalnim korporacijama, Tanja Vasojević, svoju karijeru nastavlja na poziciji Chief Growth Officer u agenciji Why Not. Diplomirani politikolog i polaznik Istraživačke stanice Petnica. Kao veliki zaljubljenik u prirodne i istorijske lepote Srbije, jedan je od osnivača bloga Trippin Srbija, koji je 2018. godine dobio nagradu za Travel blogera godine. Od prošle godine je u timu koselektora Vivaldi foruma.

B

Borislav Miljanović

Važno je kako vidite prilike u životu

Bora Miljanović – Osnivač i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System. Doktor komunikologije, čiji je doprinos razvoja PR struke priznat u zemlji i u regionu. Od prošle godine je u timu koselektora Vivaldi foruma.