test

O Vivaldi Forumima

O Vivaldi Forumima

KONTAKT

Jesenji Vivaldi Forum

SEE Opportunity in People

See Oppurtunity in People tema ovogodišnjeg Jesenjeg Vivaldi foruma okuplja uspešne ljude iz sveta biznisa Srbije i regiona. Regionalni događaj koji obara sve granice već viđenog u poslednjih 14 godina.

Vivaldi 2023. će obilovati primerima onih koji su probleme pretvorili u prilike, kao i što će obilovati novim idejama kako kreirati prilike od nadolazećih problema, kojih izgleda nikada nije bilo više.

jesenji 1

20 – 22.09.2023.

Govornici na Jesenjem Vivaldi Forumu

Jesenji Vivaldi forum okuplja najveća imena iz sveta ljudskih resursa, ali i svih onih koji vode brigu o ljudima, bilo da je reč o uspešnim pojedincima iz korporativnog ili preduzetničkog sveta i različitih biznisa.

Govornici

1. prolecni

Prolećni Vivaldi Forum

Prolećni Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in business i 20 vodećih poslovnih ljudi regiona podeliće svoja lična isksutva i uvide.

Ograničenjem broja učesnika obezbeđujemo nesvakidašnje iskustvo za svakog učesnika i interakciju svojstvenu samo Vivaldi Forumima – kombinaciju nesvakidašnjih predavanja, interaktivnih radionica i aktivnosti, hedonističkih iskustava, druženja i prisustva nama omiljenih biznisa.

22 – 24.03.2023

2. letnji

Letnji Vivaldi Forum

Letnji Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in ideas i pružiće učesnicima priliku da slušaju i uče iz priča najkreativnijih pojedinaca i biznisa regiona.

Pored inspirativnih priča ideja koje pokreću, na Letnjem Vivaldi Forumu bićete deo interaktivnih aktivnosti koje podstiču da idete napred.

14 – 16.06.2023

3. jesenji

Jesenji Vivaldi Forum

Jesenji Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in people, na njemu govorićemo o najboljim primerima timova i pojedinaca koji pomeraju mogućnosti.

Pored najvećih imena biznisa, pripremite se za aktivnosti do sada neviđene na našim prostorima poput vivaldi shark tank-a i mnogih drugih iznenađenja.

20 – 22.09.2023

4. zimski

Zimski Vivaldi Forum

Zimski Vivaldi Forum posvećen je temi see opportunity in capital i predstavnici startapova, banaka, investicionih fondova i srodnih delatnosti podeliće znanja koja menjaju perspektivu o novcu i kapitalu.

Pored najvećih imena biznisa, pripremite se za aktivnosti do sada neviđene na našim prostorima poput vivaldi shark tank-a i mnogih drugih iznenađenja.

06 – 08.12.2023

Govornici

Preuzmi agendu Jesenjeg Vivaldi foruma 2023.

“Očekujte promene. Analizirajte okruženje. Iskoristite prilike. Prestanite da budete šahovska figura; postati igrač. Vi ste na potezu.”

• Tony Robbins

Vivaldi Experience

Spoznajte svet biznisa na interesantan i interaktivan način. Radionice edukativnog sadržaja pružiće vam nova saznanja iz različitih poslovnih sfera

Kako je muzika glavni pokretač i najveći izvor inspiracije kod ljudi, sigurni smo da će vas muzički program u kombinaciji sa ambijentom Mokre Gore inspirisati na nove pobede i poznanstva. 

Prirodne lepote Mokre Gore nude pregršt sadržaja za istraživanje, a Vivaldi Forumi pobrinuće se da vam svako godišnje doba na Mokroj Gori donese nove uspomene i avanture koje ćete pamtiti.

Kada čujete reč hedonizam i zatvorite oči, šta ste zamislili? Možemo li da pogodimo?  Pogled na prelepu prirodu oko vas, Vivaldi Forum u toku i Vaše omiljeno piće u ruci dok sklapate nova poslovna prijateljstva i kontakte. Razvijajte svoju poslovnu karijeru u prijatnom ambijentu, okruženi ambicioznim i inteligentnim ljudima.

Vivaldi Experience

EDUTAINMENT:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

MUSIC:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

ADVENTURE:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

HEDONISM:

*Ograničen broj mesta na svim aktivnostima.

Zauzmi mesto

Koselektori jesenjeg foruma

Koselektori jesenjeg foruma

Pogled na 2022

Vaša kompanija i Vivaldi.

Ponosimo se jedinstvenim događajima koji smo kreirali i koji su dodirnuli duše više hiljada sjajnih ljudi. Iz godine u godinu pomeramo granice – uz vašu pomoć možemo da budemo bolji, a vama da pružimo platformu koja je mnogo više od klasičnog sponzorstva.

Javite nam se na vivaldi@msm.edu.rs a mi ćemo vam predstaviti ideje i modele kako da Vivaldi bude bina na kojoj će vaš biznis zagolicati maštu regionalne poslovne zajednice.

Vaše mesto na Vivaldiju

Svaki Vivaldi Forum ograničen je na 150 uživo učesnika.

0/150
*Popunjenih mesta

Karte za UŽIVO prisustvo

• Prisustvo svim delovima Vivaldi foruma


• Pomoć pri rezervaciji smeštaja


• Umrežavanje sa učesnicima i govornicima


• Prijava na sva Vivaldi Experience dešavanja


• Jedinstveni poklon paket

*Cena 40.000+PDV

Karte za ONLINE praćenje

• Praćenje celokupnog programa


• 4K rezolucija stream


• Postavljanje pitanja govornicima u toku programa


• Mogućnost ponovnog gledanja narednih 7 dana nakon završetka foruma dana nakon…

*Cena 40.000+PDV

*Cena 12.000+PDV

Smeštaj možete da rezervišete u hotelu Mećavnik uz odabir odgovarajuće dostupne sobe ili apartmana kontakt: info@mecavnik.rs ili na broj 0648830213. Smeštaj možete potražiti i u bilo kom drugom smeštajnom objektu širom Mokre Gore putem sajta Booking.com. Dodatne informacije možete dobiti od katarina.bratic@msm.edu.rs.

Vivaldi Partneri 2023.

Medijski partneri

Agencijski partneri

Shopping Basket

N

Nemanja Stanišić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nemanja je nesuđeni „filmadžija“, filolog orijentalista, sa završenim MBA postdiplomskim studijama. Sebe nije zamišljao kao nekoga ko radi u bankarstvu, ali kako kaže, ta dinamika, kompleksnost i posledično adrenalin su mu jednostavno ušli pod kožu i postali sastavni deo njegovog profesionalnog života. Karijeru je posvetio „brizi o klijentima“, koja podrazumeva rad sa zadovoljnim i onim malo manje zadovoljnim korisnicima već gotovo 20 godina. Ističe da se upravo u toj svakodnevnoj borbi za zadovoljstvo klijenata, krije pokretač, odnosno motivacija koja njegovim najbližim saradnicima i njemu lično omogućava da svakom novom slučaju pristupe sa istom dozom energije, želje da saslušaju i u konačnici pomognu de se taj slučaj uspešno reši. U tom smislu, smatra da je fokus uvek na ljudima i otvorenoj komunikaciji, možda i više u periodu koji je pred nama. Dodaje i da ga je iskustvo naučilo da je svaki problem rešiv, ali i da je za određene situacije potrebna kreativnost i sposobnost nekonvencionalnog razmišljanja, kao i da će te veštine biti sve značajnije u budućnost

N

Nenad Ilić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nenad Ilić je srpski režiser i književnik, sveštenik Srpske pravoslavne crkve, predaje na Fakultetu savremenih umetnosti. Autor je više pozorisnih predstava, knjiga i televizijskih serija, a njegova najpoznatija dela su dugometražni dokumentarni filmovi o Nikolaju Velimiroviću i Justinu Popoviću i roman Carigradski drum.

M

Mirjana Gomilanović

Važno je kako vidite prilike u životu

Mirjana Gomilanović – je profesionalni sertifikovani kouč u oblast razvoja lidera i organizacionog rasta, autor knjiga “Svetionik u meni” i “Dečak u odelu direktora”, izvršni direktor Agencije “One2grow – Leadership Coaching” i autor jedinstvenog programa za razvoj lidera “Čemu nas uči Leonardo”, baziran na sedam principa Leonarda da Vinčija. Registrovani je Mentor Kouč pri Svetskoj Federaciji Koučeva (ICF), i bivši Potpredsednik i Direktor programa u srpskom ogranku Svetske Federacije Koučeva (ICF Serbia Chapter).

A

Aleksandar Misojčić

Važno je kako vidite prilike u životu

Doktor Aleksandar Misojčić je doktor medicine i psihijatar sa velikim kliničkim iskustvom. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu, a zatim specijalizaciju iz psihijatrije, takođe u Beogradu. U okviru postdiplomske nastave, završio je Specijalističke akademske studije iz neuropsihologije. Sistemski je porodični psihoterapeut sa Evropskim sertifikatom za rad na teritoriji Evropske Unije. Objavio je knjigu “Grad – Psihobiografija cara Dušana”. Trenutno radi u sopstvenoj psihijatrijskoj ordinaciji ,,Reč” i objavio je knjigu ,,Čovek po meri šinjela-Psihobiografija vojvode Živojina Mišića”.

M

Mira Vasić

Važno je kako vidite prilike u životu

Dr ing. Mira Vasić pomaže pojedincima da razviju svoje veštine strateškog liderstva i da organizacije postanu istinski inkluzivne. Ona je ekspert za teme ženskog liderstva i rodne raznolikosti. Mira je često traženi internacionalni glavni govornik i predaje IEMBA kurseve za Ženevsku poslovnu školu. Ona je stariji partner i suvlasnik „In Touch Female Leadership & Career Academy“ i ima ogromnu strast za osnaživanje žena.

A

Andrej Sovrović

Važno je kako vidite prilike u životu

Najmlađi član Izvršnog odbora kompanije Delta Holding i generalni direktor sektora Delta Hospitality. Diplomirao je politikologiju na Univerzitetskom koledžu u Londonu (UCL) i završio master studije iz međunarodne političke ekonomije na Londonskoj školi za ekonomiju i političke nauke (LSE). Poslovnu karijeru počinje u Delta Holdingu kroz program Mladi lideri i to u Sektoru za strategiju i razvoj. Radio je kao zamenik direktora kompanije Yuhor i generalni direktor Delta Frukta, kompanije članice sistema Delta Holding u Rusiji, za trgovinu voćem i povrćem. Od 2019. godine nalazi se na mestu direktora berzanskog poslovanja u Delta Agraru i nakon dve godine prelazi na poziciju direktora fabrike Danubius. U 2022. godini dolazi na čelo kompanije Delta Hospitality koja u svom portfoliju ima četiri hotela: Crowne Plaza Beograd, Indigo, InterContinental Ljubljana i odnedavno Radisson Collection Old Mill.

B

Biljana Rakić

Važno je kako vidite prilike u životu

Biljana Rakić je VP of Human Capital u kompaniji CAKE.com.

Poseduje preko 20 godina iskustva rada u različitim kompanijama, sa fokusom na razvoju people-centric korporativne kulture, razvoja ljudskih potencijala i društveno odgovornog poslovanja. Aktivna je u civilnom sektoru, posebno u temama osetljivih grupa zajednice. Trenerkinja i edukatorka je u različitim sferama poput razvoja timova, rada sa pojedincima i grupama, komunikacionih veština. CAKE.com je IT, product based kompanija, sa kancelarijama u Kaliforniji, Evropi i Aziji. Osnovana je 2009. godine u Novom Sadu.

Fokusirani smo na razvoj proizvoda koje koriste milioni širom sveta. Trenutno imamo 3 proizvoda: Clockify, Pumble i Plaky. Najpoznatiji proizvod je Clockify – vodeći time-tracking tool u svetu, koji koriste milioni širom sveta, od pojedinaca do velikih kompanija, poput Hewlett-Packard Enterprise, American Express, Amazon, HP, Siemens, IBM, Nike, Google, Atlassian, itd. Clockify trenutno ima oko 5 miliona korisnika, a na mesečnom nivou preko 100 000 novih korisnika.

D

Dušan Radičević

Važno je kako vidite prilike u životu

Dušan Radičević je glavni izvršni direktor kompanije Al Dahra Srbija, koja je članica Al Dahra Holdinga. On je odgovoran za sveukupnu strategiju i poslovanje kompanije.

Al Dahra je vodeći multinacionalni lider u agrobiznisu, fokusiran na uzgoj, proizvodnju i trgovinu stočnom hranom i osnovnim prehrambenim proizvodima. Pre nego što se pridružio Al Dahri, Dušan je obavljao funkciju glavnog finansijskog direktora u MK Grupi, gde je bio odgovoran za finansijsku stabilnosti kompanije i upravljanje rizicima. Dušan ima gotovo dve decenije iskustva u bankarskoj industriji. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, oblast bankarstvo, osiguranje i finansije, i stekao magistarsku diplomu iz oblasti ekonomije.

T

Tatjana Popović

Važno je kako vidite prilike u životu

Tatjana Popović je sertifikovani health coach, autor 5 knjiga, edukator i predavač. Studije health coachinga je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku, gde je živela 5 godina. Na Menhetnu je 2014. godine osnovala brend pod nazivom Totally Wellness, sarađujući sa brojnim internacionalnim klijentima. Organizator je brojnih edukacija, uz najpopularniji detoks program u regionu, koji ima za cilj unapređenje ishrane i stila života ljudi.

I

Ivan Miljković

Važno je kako vidite prilike u životu

Nekadašnji sportista I jedan od najpoznatijih I najuspešnijih članova zlatne generacije odbojkaša sa Olimpijskih igara iz Sydney-a 2000. godine. Tokom dugogodišnje I uspešne reprezentativne i klupske karijere po raznim zemljama, osvojio je mnoge prestižne individualne nagrade. Nakon karijere nastavio je sa daljom edukacijom I ponosni je vlasnik naziv diplomirani ekonomista sa FEFA fakulteta I UEFA Master diplome iz sportskog menadžmenta, pored dodatnik internacionalih kurseva I sertifikata. Lično interesovanje za digitalnu transformaciju, inovacije I tehnologiju omogućilo mu je angažovanje na različitim pozicijama unutar sporta i međunarodnog biznisa.

Trenutno živi I radi u Cirihu, Švajcarska.

I

Ivana Pejak

Važno je kako vidite prilike u životu

HR x Finansije: Sinergija talenta i brojeva
Ivana Pejak, sa preko 20 godina iskustva u oblasti ljudskih resursa i finansija na Balkanu i u Norveškoj, donosi bogato znanje i veštine iz organizacionog i poslovnog razvoja. Sa uspešnim angažmanom u različitim industrijama, uključujući telekomunikacije, maloprodaju i zdravstvo, Ivana je stekla stručnost u vođenju promena, izgradnji timova i upravljanju talentima. Trenutno obavlja funkciju Direktora grupe za ljudske resurse u kompaniji Medigroup, najvećem privatnom zdravstvenom sistemu u zemlji sa preko 1.700 zaposlenih. Pored toga, Ivana poseduje master diplomu iz ekonomije i CIPD sertifikat, čime dodatno potvrđuje svoj profesionalni integritet i stručnost.

K

Kamelija Radojčić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nakon deset godina rada u marketinškoj agenciji odlučila je da se upusti u preduzetništvo i zajedno sa bratom osnuje sada već dobro poznati Mandarina Cake Shop. Kaže da je Mandarina proizvod svih prethodnih iskustava, kruna njenog dotadašnjeg rada, a najveću satisfakciju joj pričinjavaju osmesi zadovoljnih ljudi.

P

Peđa Mijatović

Važno je kako vidite prilike u životu

Predrag Mijatović je bivši jugoslovenski fudbaler. Igrao je za Budućnost, Partizan, Valensiju, Real Madrid, Fiorentinu i Levante. Za reprezentaciju je igrao 73 puta i postegao 29 golova.
Od jula 2006. do maja 2009. obavljao funkciju sportskog direktora Real Madrida.

D

Dejan Papić

Važno je kako vidite prilike u životu

Dejan Papić je vlasnik i osnivač izdavačke kuće Laguna. Lagunu je pokrenuo 1998, desetak godina kasnije i distributerski lanac knjižara Delfi, koji danas broji više od 40 knjižara. Lagunin klub čitalaca ima preko od 800.000 članova, a ovu izdavačku kuću izabralo je više od 1.500 stranih i preko 400 domaćih autora.

A

Aleksandra Majkić

Važno je kako vidite prilike u životu

M.Sc. Aleksandra Majkić pomaže timovima i organizacijama da postignu svoje ciljeve tako što strateški razvijaju veštine svojih ljudi. Sa više od decenije iskustva u high-tech svetu, često je bila jedina ženska osoba “za stolom” za pregovaranje i postala je svesna nepisanih pravila poslovne igre i mnogih rodnih predrasuda. Aleksandra radi sa klijentima na osnaživanju ženskog liderstva i jačanju ličnih kapaciteta kako bi svi imali jednak uticaj na donošenje odluka.

D

Dejan Tomašević

Važno je kako vidite prilike u životu

Dejan Tomašević je jedini sportista koji je igrao fudbal i košarku u Zvezdi i Partizanu, da je sa reprezentacijom sam osvojio tri evropska prvenstva (1995, 1997. i 2001), dva svetska prvenstva (1998. i 2002), a na Olimpijskim igrama u Atlanti srebrnu medalju, kao i da je u sezoni 2000/2001. proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige.

A

Ana Stevanović

Važno je kako vidite prilike u životu

Ana Stevanović DMD, MSc je završila stomatologiju u Nišu i master menadžmenta u zdravstvu u Milanu. Svoju internacionalnu karijeru je gradila u kompaniji Curaden u Švajcarskoj kao globalni direktor medicinske edukacije. Razvijala je odnose sa profesionalcima i liderima u stomatologiji kao i strategiju medicinske edukacije. Danas je internacionalni konsultant, sertifikovani trener i autor knjige “Beginner With a Black Belt”.

Već skoro deceniju živi i radi u Švajcarskoj.