test

O Vivaldi Forumima

O Vivaldi Forumima

KONTAKT

Postani deo
globalne Vivaldi zajednice.
Prati forum sa bilo koje lokacije!

Jesenji Vivaldi forum se održava u periodu
od 20. do 22.09.2023. godine
Prvih 50 ulaznica je
na 50% popusta
12.000RSD + PDV 6.000RSD + PDV
0/50
*Popunjenih mesta

*Preostale ulaznice sa 50% popusta

Sve počinje od ljudi

Jesenji Vivaldi forum je regionalni događaj koji obara granice već viđenog u poslednjih 14 godina i okuplja uspešne ljude iz sveta biznisa.

Predstavljamo vam govornike koji će svojim primerom, uvidima i iskustvom odgovoriti na temu See Opportunity in People i inspirisati vas da svaki izazov pretvorite u priliku.

Sve počinje od ljudi

Jesenji Vivaldi forum je regionalni događaj koji obara granice već viđenog u poslednjih 14 godina i okuplja uspešne ljude iz sveta biznisa.

Predstavljamo vam govornike koji će svojim primerom, uvidima i iskustvom odgovoriti na temu See Opportunity in People i inspirisati vas da svaki izazov pretvorite u priliku.

Šta online može što
offline ne može?

Pratiš svojim tempom, baš kako voliš

Ostvaruješ konekcije sa ljudima iz celog sveta

Ne čekaš pauzu za ručak, jedeš kad ti je volja

Pratiš sadržaj sa bilo koje lokacije

Možeš da ležiš ili šetaš dok slušaš govornike

Ne moraš do Mokre Gore da bi čuo predavanje koje čekaš

Online Vivaldi forum je za tebe ako:

Ne živiš u Srbiji ili nisi u zemlji od 20-22. septembra
U Srbiji si, ali imaš obaveze u tom periodu
Radiš remote i navikao/la si da konzumiraš sadržaj online
Ne poznaješ nikoga ko bi želeo da ide, a ne želiš da dođeš sam/a
Nisi spreman/na da izdvojiš novac za offline prisustvo (kotizacija, prevoz, smeštaj)
Kolega ide uživo, a ti želiš da pratiš sadržaj iz kancelarije sa ostatkom tima, koliko posao dozvoli

Samo za online učesnike
Vivaldi foruma

Live prenos Letnjeg Vivaldi foruma

Tri meseca pristupa sadržaju sa Letnjeg Vivaldi foruma

Voditelj online programa Letnjeg Vivaldi foruma

Specijalni behind the scenes sadržaj u pauzama programa

Iskusi Jesenji Vivaldi forum u online formi
i postani deo globalne Vivaldi zajednice!

Iskoristi promotivni period i obezbedi svoju ulaznicu sa 50% popusta. 12.000RSD + PDV 6.000RSD + PDV
0/50
*Popunjenih mesta

*Preostale ulaznice sa 50% popusta

Vivaldi Partneri 2023.

Medijski partneri

Agencijski partneri

Shopping Basket

N

Nemanja Stanišić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nemanja je nesuđeni „filmadžija“, filolog orijentalista, sa završenim MBA postdiplomskim studijama. Sebe nije zamišljao kao nekoga ko radi u bankarstvu, ali kako kaže, ta dinamika, kompleksnost i posledično adrenalin su mu jednostavno ušli pod kožu i postali sastavni deo njegovog profesionalnog života. Karijeru je posvetio „brizi o klijentima“, koja podrazumeva rad sa zadovoljnim i onim malo manje zadovoljnim korisnicima već gotovo 20 godina. Ističe da se upravo u toj svakodnevnoj borbi za zadovoljstvo klijenata, krije pokretač, odnosno motivacija koja njegovim najbližim saradnicima i njemu lično omogućava da svakom novom slučaju pristupe sa istom dozom energije, želje da saslušaju i u konačnici pomognu de se taj slučaj uspešno reši. U tom smislu, smatra da je fokus uvek na ljudima i otvorenoj komunikaciji, možda i više u periodu koji je pred nama. Dodaje i da ga je iskustvo naučilo da je svaki problem rešiv, ali i da je za određene situacije potrebna kreativnost i sposobnost nekonvencionalnog razmišljanja, kao i da će te veštine biti sve značajnije u budućnost

N

Nenad Ilić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nenad Ilić je srpski režiser i književnik, sveštenik Srpske pravoslavne crkve, predaje na Fakultetu savremenih umetnosti. Autor je više pozorisnih predstava, knjiga i televizijskih serija, a njegova najpoznatija dela su dugometražni dokumentarni filmovi o Nikolaju Velimiroviću i Justinu Popoviću i roman Carigradski drum.

M

Mirjana Gomilanović

Važno je kako vidite prilike u životu

Mirjana Gomilanović – je profesionalni sertifikovani kouč u oblast razvoja lidera i organizacionog rasta, autor knjiga “Svetionik u meni” i “Dečak u odelu direktora”, izvršni direktor Agencije “One2grow – Leadership Coaching” i autor jedinstvenog programa za razvoj lidera “Čemu nas uči Leonardo”, baziran na sedam principa Leonarda da Vinčija. Registrovani je Mentor Kouč pri Svetskoj Federaciji Koučeva (ICF), i bivši Potpredsednik i Direktor programa u srpskom ogranku Svetske Federacije Koučeva (ICF Serbia Chapter).

A

Aleksandar Misojčić

Važno je kako vidite prilike u životu

Doktor Aleksandar Misojčić je doktor medicine i psihijatar sa velikim kliničkim iskustvom. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu, a zatim specijalizaciju iz psihijatrije, takođe u Beogradu. U okviru postdiplomske nastave, završio je Specijalističke akademske studije iz neuropsihologije. Sistemski je porodični psihoterapeut sa Evropskim sertifikatom za rad na teritoriji Evropske Unije. Objavio je knjigu “Grad – Psihobiografija cara Dušana”. Trenutno radi u sopstvenoj psihijatrijskoj ordinaciji ,,Reč” i objavio je knjigu ,,Čovek po meri šinjela-Psihobiografija vojvode Živojina Mišića”.

M

Mira Vasić

Važno je kako vidite prilike u životu

Dr ing. Mira Vasić pomaže pojedincima da razviju svoje veštine strateškog liderstva i da organizacije postanu istinski inkluzivne. Ona je ekspert za teme ženskog liderstva i rodne raznolikosti. Mira je često traženi internacionalni glavni govornik i predaje IEMBA kurseve za Ženevsku poslovnu školu. Ona je stariji partner i suvlasnik „In Touch Female Leadership & Career Academy“ i ima ogromnu strast za osnaživanje žena.

A

Andrej Sovrović

Važno je kako vidite prilike u životu

Najmlađi član Izvršnog odbora kompanije Delta Holding i generalni direktor sektora Delta Hospitality. Diplomirao je politikologiju na Univerzitetskom koledžu u Londonu (UCL) i završio master studije iz međunarodne političke ekonomije na Londonskoj školi za ekonomiju i političke nauke (LSE). Poslovnu karijeru počinje u Delta Holdingu kroz program Mladi lideri i to u Sektoru za strategiju i razvoj. Radio je kao zamenik direktora kompanije Yuhor i generalni direktor Delta Frukta, kompanije članice sistema Delta Holding u Rusiji, za trgovinu voćem i povrćem. Od 2019. godine nalazi se na mestu direktora berzanskog poslovanja u Delta Agraru i nakon dve godine prelazi na poziciju direktora fabrike Danubius. U 2022. godini dolazi na čelo kompanije Delta Hospitality koja u svom portfoliju ima četiri hotela: Crowne Plaza Beograd, Indigo, InterContinental Ljubljana i odnedavno Radisson Collection Old Mill.

B

Biljana Rakić

Važno je kako vidite prilike u životu

Biljana Rakić je VP of Human Capital u kompaniji CAKE.com.

Poseduje preko 20 godina iskustva rada u različitim kompanijama, sa fokusom na razvoju people-centric korporativne kulture, razvoja ljudskih potencijala i društveno odgovornog poslovanja. Aktivna je u civilnom sektoru, posebno u temama osetljivih grupa zajednice. Trenerkinja i edukatorka je u različitim sferama poput razvoja timova, rada sa pojedincima i grupama, komunikacionih veština. CAKE.com je IT, product based kompanija, sa kancelarijama u Kaliforniji, Evropi i Aziji. Osnovana je 2009. godine u Novom Sadu.

Fokusirani smo na razvoj proizvoda koje koriste milioni širom sveta. Trenutno imamo 3 proizvoda: Clockify, Pumble i Plaky. Najpoznatiji proizvod je Clockify – vodeći time-tracking tool u svetu, koji koriste milioni širom sveta, od pojedinaca do velikih kompanija, poput Hewlett-Packard Enterprise, American Express, Amazon, HP, Siemens, IBM, Nike, Google, Atlassian, itd. Clockify trenutno ima oko 5 miliona korisnika, a na mesečnom nivou preko 100 000 novih korisnika.

D

Dušan Radičević

Važno je kako vidite prilike u životu

Dušan Radičević je glavni izvršni direktor kompanije Al Dahra Srbija, koja je članica Al Dahra Holdinga. On je odgovoran za sveukupnu strategiju i poslovanje kompanije.

Al Dahra je vodeći multinacionalni lider u agrobiznisu, fokusiran na uzgoj, proizvodnju i trgovinu stočnom hranom i osnovnim prehrambenim proizvodima. Pre nego što se pridružio Al Dahri, Dušan je obavljao funkciju glavnog finansijskog direktora u MK Grupi, gde je bio odgovoran za finansijsku stabilnosti kompanije i upravljanje rizicima. Dušan ima gotovo dve decenije iskustva u bankarskoj industriji. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, oblast bankarstvo, osiguranje i finansije, i stekao magistarsku diplomu iz oblasti ekonomije.

T

Tatjana Popović

Važno je kako vidite prilike u životu

Tatjana Popović je sertifikovani health coach, autor 5 knjiga, edukator i predavač. Studije health coachinga je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku, gde je živela 5 godina. Na Menhetnu je 2014. godine osnovala brend pod nazivom Totally Wellness, sarađujući sa brojnim internacionalnim klijentima. Organizator je brojnih edukacija, uz najpopularniji detoks program u regionu, koji ima za cilj unapređenje ishrane i stila života ljudi.

I

Ivan Miljković

Važno je kako vidite prilike u životu

Nekadašnji sportista I jedan od najpoznatijih I najuspešnijih članova zlatne generacije odbojkaša sa Olimpijskih igara iz Sydney-a 2000. godine. Tokom dugogodišnje I uspešne reprezentativne i klupske karijere po raznim zemljama, osvojio je mnoge prestižne individualne nagrade. Nakon karijere nastavio je sa daljom edukacijom I ponosni je vlasnik naziv diplomirani ekonomista sa FEFA fakulteta I UEFA Master diplome iz sportskog menadžmenta, pored dodatnik internacionalih kurseva I sertifikata. Lično interesovanje za digitalnu transformaciju, inovacije I tehnologiju omogućilo mu je angažovanje na različitim pozicijama unutar sporta i međunarodnog biznisa.

Trenutno živi I radi u Cirihu, Švajcarska.

I

Ivana Pejak

Važno je kako vidite prilike u životu

HR x Finansije: Sinergija talenta i brojeva
Ivana Pejak, sa preko 20 godina iskustva u oblasti ljudskih resursa i finansija na Balkanu i u Norveškoj, donosi bogato znanje i veštine iz organizacionog i poslovnog razvoja. Sa uspešnim angažmanom u različitim industrijama, uključujući telekomunikacije, maloprodaju i zdravstvo, Ivana je stekla stručnost u vođenju promena, izgradnji timova i upravljanju talentima. Trenutno obavlja funkciju Direktora grupe za ljudske resurse u kompaniji Medigroup, najvećem privatnom zdravstvenom sistemu u zemlji sa preko 1.700 zaposlenih. Pored toga, Ivana poseduje master diplomu iz ekonomije i CIPD sertifikat, čime dodatno potvrđuje svoj profesionalni integritet i stručnost.

K

Kamelija Radojčić

Važno je kako vidite prilike u životu

Nakon deset godina rada u marketinškoj agenciji odlučila je da se upusti u preduzetništvo i zajedno sa bratom osnuje sada već dobro poznati Mandarina Cake Shop. Kaže da je Mandarina proizvod svih prethodnih iskustava, kruna njenog dotadašnjeg rada, a najveću satisfakciju joj pričinjavaju osmesi zadovoljnih ljudi.

P

Peđa Mijatović

Važno je kako vidite prilike u životu

Predrag Mijatović je bivši jugoslovenski fudbaler. Igrao je za Budućnost, Partizan, Valensiju, Real Madrid, Fiorentinu i Levante. Za reprezentaciju je igrao 73 puta i postegao 29 golova.
Od jula 2006. do maja 2009. obavljao funkciju sportskog direktora Real Madrida.

A

Aleksandra Majkić

Važno je kako vidite prilike u životu

M.Sc. Aleksandra Majkić pomaže timovima i organizacijama da postignu svoje ciljeve tako što strateški razvijaju veštine svojih ljudi. Sa više od decenije iskustva u high-tech svetu, često je bila jedina ženska osoba “za stolom” za pregovaranje i postala je svesna nepisanih pravila poslovne igre i mnogih rodnih predrasuda. Aleksandra radi sa klijentima na osnaživanju ženskog liderstva i jačanju ličnih kapaciteta kako bi svi imali jednak uticaj na donošenje odluka.

D

Dejan Tomašević

Važno je kako vidite prilike u životu

Dejan Tomašević je jedini sportista koji je igrao fudbal i košarku u Zvezdi i Partizanu, da je sa reprezentacijom sam osvojio tri evropska prvenstva (1995, 1997. i 2001), dva svetska prvenstva (1998. i 2002), a na Olimpijskim igrama u Atlanti srebrnu medalju, kao i da je u sezoni 2000/2001. proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige.

A

Ana Stevanović

Važno je kako vidite prilike u životu

Ana Stevanović DMD, MSc je završila stomatologiju u Nišu i master menadžmenta u zdravstvu u Milanu. Svoju internacionalnu karijeru je gradila u kompaniji Curaden u Švajcarskoj kao globalni direktor medicinske edukacije. Razvijala je odnose sa profesionalcima i liderima u stomatologiji kao i strategiju medicinske edukacije. Danas je internacionalni konsultant, sertifikovani trener i autor knjige “Beginner With a Black Belt”.

Već skoro deceniju živi i radi u Švajcarskoj.